Social Media Adverteren uitbesteden

Coppa-Marketing-Social-Media-Adverteren-uitbesteden

Stop met het verspillen van kostbare tijd en geld aan social media advertenties die je niets opleveren. 

Met de juiste advertentiestrategie haal je maand in, maand uit de hoogste ROAS en/of meeste leads en klanten uit je social media advertenties. Wij durven de uitdaging met jou aan, Jij ook met ons?

Plan een gratis strategiesessie >

Nee, ik blijf tevreden met mijn huidige advertentieresultaten

Coppa-Marketing-Social-Media-Adverteren-uitbesteden
0

Jaar online
marketing ervaring

0

Online campagnes
gedraaid

0

MKB-ondernemers
gingen je voor

Stap voor stap naar succesvolle social media advertenties

Met je bedrijf gaat het goed. Maar met ups en downs haal je nieuwe klanten uit je social media advertenties. De ene maand meer dan de andere. Sommige maanden komen er geen klanten uit. Deze schommeling in resultaat ben je zat. Het is tijd voor verandering.

De advertentietools van Meta en TikTok bieden geavanceerde mogelijkheden om tegen de laagste kosten jouw ideale klanten te bereiken. En als je ze goed in zet structureel nieuwe klanten bindt aan jouw bedrijf of merk. Maar hoe?

Je hebt alles al geprobeerd. Met meerdere bureaus of freelancers samengewerkt. Toch lukt het niet winstgevend te adverteren of blijft het opschalen (met goede ROAS) van advertenties uit.

Laat mij je helpen. De afgelopen 8 jaar heeft mijn methode zich bij 1000+ campagnes bewezen. In slechts 4 simpele stappen kan ik deze ook voor jouw bedrijf of merk toepassen. Ben je voor? Gaan we samen het succes achterna? Ja? Let’s GO!

Plan een gratis strategiesessie >

Nee, ik blijf tevreden met mijn huidige advertentieresultaten

Pijl-naar-rechts

1. Strategiesessie: ondervragen, analyseren en onderzoeken

Elk bedrijf is uniek, heeft zijn eigen doelen en uitdagingen heeft. Een grondige strategiesessie is daarom altijd het startpunt. 

Tijdens de strategiesessie zorgen we ervoor dat we je bedrijf, je doelgroep en je marketingdoelstellingen beter begrijpen. We stellen gerichte vragen om inzicht te krijgen in je huidige marketingstrategie, je concurrentie en je gewenste groeirichting. 

Daarnaast analyseren we de prestaties van je huidige social media advertenties, als die er zijn, om te identificeren wat werkt en waar verbeteringen nodig zijn.

Pijl-naar-links

2 - The gameplan: volledige advertentiestrategie afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen

Na de strategiesessie gaan we aan de slag om een volledige advertentiestrategie op te stellen die naadloos aansluit op je bedrijfsdoelstellingen.

We analyseren alle verzamelde data en vertalen deze naar een plan van aanpak dat specifiek is afgestemd op je bedrijf. We identificeren de meest geschikte socialemediakanalen en bepalen de meest effectieve targetingstrategieën.

Met ons gameplan zorgen we ervoor dat elke euro die je investeert in social media advertenties optimaal rendeert.

Pijl-naar-rechts

3 - Ready, set, GO! Jouw Top-converterende campagnes staan live

Zodra het gameplan is goedgekeurd, gaan we over tot actie. Allereerst zorgen we voor een volledige meetbaarheid van de campagnes. 100% valide, betrouwbaar en volgens de wetten van de AVG.

Daarna worden de campagnes opgezet in de diverse advertentiesystemen. Na een laatste check is het dan zover. Je campagnes staan live!

Pijl-naar-links

4. Analyseren = Optimaliseren & Opschalen

Nu begint het pas echt!

Voortdurend houden we de prestaties van je campagnes nauwlettend in de gaten. Dat doen we onder het motto: “Kansen zien = kansen grijpen”. Doet de kans zich voor om te optimaliseren of op te schalen?

Dan doen we dit aan de hand geavanceerde optimalisatie- en opschaaltechnieken (en data!). Indien nodig passen we onze advertentiestrategieën aan. We streven ernaar om voortdurend te leren en te verbeteren, zodat je maximale ROI uit je advertentiebudget haalt.

Met realtime dashboards (rapportages) en transparante communicatie houden we je op de hoogte van de voortgang en de behaalde resultaten.

Waarom je advertenties uitbesteden aan Coppa Marketing?

CESE: Kosteneffectief en service van topkwaliteit

Ik hanteer de krachtige strategie die draait om CESE: Kosteneffectief en service van topkwaliteit. Mijn doel? 

De beste waarde te bieden door efficiënte kostenbeheersing, waardoor tarieven lager zijn dan andere marketingbureau’s!

Dit alles zonder concessies te doen aan de kwaliteit van mijn service.

Prestatiegericht: Prestaties staan op nr. 1!

Bij Coppa Marketing staat prestatie altijd op de 1e plaats

Een goede advertentiestrategie is essentieel voor succes. Mijn strategieën sluiten perfect aan bij jouw bedrijfs- en omzetdoelstellingen.

Expertise en ervaring: Meer dan 8 jaar en 1000+ campagnes

Met ruim 8 jaar ervaring en meer dan 1000 succesvolle social media campagnes op mijn naam, durf ik mijzelf expert te noemen.

Ik beschik over de kennis en vaardigheden om effectieve en impactvolle advertenties te creëren die jouw doelgroep aanspreken en activeren.

Persoonlijke aandacht: Jouw succes is onze prioriteit

Ik bewust met een selecte klantengroep, zodat ik jou optimaal kan ondersteunen.

Mijn focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit, en ik sta altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Jouw succes is mijn prioriteit.

Plan een gratis strategiesessie >

Of blijf tevreden met je huidige advertentieresultaten

Waarom social media marketing?

Dat social media voordelen heeft staat absoluut vast. Maar wat zijn deze precies? We nemen er een aantal met je door.

Targeten

Het bereiken van de juiste doelgroep is het meest essentiële onderdeel van iedere marketing strategie. Wanneer je wilt dat marketing campagnes efficiënter werken dan heb je met social media het enorme voordeel van targeten.

Hiermee kun je direct resultaat boeken. Je kunt iedereen benaderen, maar daarnaast kun je ook jouw directe doelgroep benaderen. Zo vergroot je de kans dat mensen die jouw producten zien interesse hebben, en dat kan weer leiden tot meer conversies.

Je moet hiervoor alleen wel je doelgroep goed voor ogen hebben. Je moet genoeg tijd besteden aan het in kaart brengen van je doelgroep. Dat is het belangrijkste aspect van succesvolle marketing in het algemeen. Als wij gaan samenwerken dan kunnen we dit ook deels uit handen nemen.

Resultaten zijn meetbaar

Social media is volledig online, daarom zijn de resultaten altijd meetbaar. Een campagne kan worden onderhouden met behulp van data. Hier komen statistieken bij kijken waar je waarschijnlijk nog niet eens over had nagedacht, maar die wel ontzettend belangrijk zijn voor een succesvolle campagne.

Elk detail telt. Wij zijn met onze ervaring bij uitstek geschikt om het meten van deze statistieken op te zetten, te monitoren en te implementeren in jouw social media marketing strategie.

Extra verkoopkanaal

Je kunt jouw marketingstrategie naar een nieuw hoger niveau tillen met social media. Je hebt hierdoor namelijk een extra verkoopkanaal voor je bedrijf.

Zeker met Facebook en Instagram shopping kun je via social media zorgen voor beduidend meer sales. Belangrijk hierbij is wel een duidelijk productaanbod, en dat je jouw aanbod op het juiste platform aanprijst.

Het is relatief goedkoop

Een groot voordeel voor veel bedrijven, het is een relatief goedkope manier van marketing. Voor ieder bedrijf geldt, zonder marketingbudget kom je nergens, maar je bent altijd op zoek naar het besparen van kosten.

Zeker wanneer je dit vergelijkt met reclame via grote media zoals de televisie of kranten, de traditionele advertentie mogelijkheden als het ware, is social media marketing goedkoper.

Met Coppa als jouw partner behaal je met social media marketing ook sneller resultaat, je kunt meten wat je doet en ook kun je gerichter een doelgroep bereiken.

Daarmee elimineer je ook direct de kosten van adverteren aan mensen die je niet bereiken wil. Wat met andere vormen van adverteren een groot minpunt is.

Plan een gratis strategiesessie >

Of blijf tevreden met je huidige advertentieresultaten

Social media marketing uitbesteden

Kom je capaciteit tekort of weet je simpelweg niet hoe je jouw social media strategie moet aanpakken? Dan neemt Coppa Marketing deze taak graag voor je uit handen.

We kunnen op verschillende gebieden en via verschillende social media kanalen voor je aan de slag gaan. Op social media zijn er organische berichten en betaalde berichten. Om social media marketing te begrijpen moet je ook de verschillen tussen deze twee onderdelen begrijpen.

Organisch wil zeggen dat je berichten deelt op social media platformen zonder hiervoor te betalen. Met organisch bereik bedoelen we het aantal keer dat een bericht gezien wordt zonder voor het bereik te betalen. Betaalde berichten zijn social media advertenties. Met betaald bereik bedoelen we het aantal keer dat een bericht gezien wordt door ervoor te betalen. 

Bij Coppa Marketing zijn we gespecialiseerd in het opzetten van volledige social media advertentiestrategiën en -campagnes.

Waarom social media adverteren uitbesteden?

Social media adverteren vereist specifieke kennis en vaardigheden, en is niet iets dat je er zomaar even naast doet.

Elk social media platform biedt unieke advertentiemogelijkheden, wat het een uitdaging maakt om ze allemaal zelfstandig te verkennen en onder de knie te krijgen.

Een deskundig team dat bestaat om jou te laten groeien

Ons team is deskundig in social media marketing en staat klaar om je te ondersteunen bij het vergroten van de zichtbaarheid van je bedrijf via social media advertenties, wat kan leiden tot meer websitebezoekers.

Er zijn verschillende voordelen aan het uitbesteden van je social media advertenties en campagnes aan ons:

  • Wij beschikken over de nodige kennis en ervaring in online marketing.
  • Ons gebruik van geavanceerde tools en software zorgt voor een efficiënte aanpak in social media beheer.
  • Je bespaart zowel tijd als geld.
  • We benutten je advertentiebudget optimaal voor maximale impact op social media.
  • We zorgen voor een vast aanspreekpunt zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Jij bepaalt hoe de samenwerking verloopt

Je kunt zoveel aan de knoppen blijven draaien als je wilt. Alleen tegenwoordig is het uitbesteden van social media marketing hetgeen dat het beste werkt.

Door onze jarenlange ervaring creëren wij de meest effectieve strategie. Wij behalen resultaten die je met eigen advertentiemogelijkheden niet kunt waarmaken.

Plan een gratis strategiesessie >

Of blijf tevreden met je huidige advertentieresultaten

De verschillende soorten sociale media

Denk je aan social media uitbesteden? Natuurlijk is de definitie van goede social media marketing voor ieder bedrijf verschillend.

Daarom gebruiken verschillende bedrijven diverse social media voor verschillende doeleinden en doelgroepen.

Dit zijn de verschillende soorten platformen die je kunt gebruiken voor social media marketing.

Instagram

Instagram is dé plek voor visuele content, wat het tot een snelgroeiend sociaal mediakanaal maakt. Met meer dan 8,5 miljoen gebruikers in Nederland, is het een krachtig platform om een langdurige connectie met je volgers op te bouwen, vooral als je content aansluit bij je doelgroep.

Instagram is uitermate effectief voor het verhogen van de naamsbekendheid en het versterken van de branding van je bedrijf, doordat je jouw gehele merkidentiteit via dit platform kunt uitdragen.

Instagram gaat om visuele inhoud

In tegenstelling tot Facebook, dat veelal gericht is op tekst, focust Instagram zich volledig op visuele inhoud.

Hoewel foto’s oorspronkelijk centraal stonden op Instagram, zijn video’s, met name Reels, tegenwoordig niet meer weg te denken.

Deze kunnen een enorm bereik genereren en je doelgroep aanmoedigen tot interactie. Adverteren op Instagram verloopt op dezelfde manier als op Facebook.

Instagram biedt ook de mogelijkheid om Shopping in te stellen, waardoor je je webshop naar Instagram kunt brengen en direct via het platform producten kunt verkopen.

Facebook

Door het professioneel beheren van jouw Facebook-pagina helpen we je jouw social media doelen te bereiken.

Facebook marketing biedt talrijke voordelen voor je onderneming, en met onze deskundige aanpak benut je deze voordelen optimaal. Als het grootste sociale netwerk ter wereld, met miljarden actieve gebruikers, is Facebook een essentieel onderdeel van elke social media strategie.

Dit platform biedt de mogelijkheid om de naamsbekendheid van je merk significant te vergroten door de omvangrijke gebruikersbasis.

Geavanceerde targeting met Facebook

Facebook onderscheidt zich ook door zijn geavanceerde targetingopties, dankzij de diversiteit van zijn gebruikers. In het kort, Facebook vormt een krachtige tool binnen je social media strategie.

Het stelt je in staat een breed publiek te bereiken, gericht je doelgroep te benaderen met advertenties, je naamsbekendheid te verhogen, aanzienlijke betrokkenheid te creëren, meetbare resultaten te behalen, en dat alles voor een relatief lage kostprijs.

LinkedIn

LinkedIn is het toonaangevende professionele netwerk voor de zakelijke sector. Dit platform wordt vaak onderschat en ten onrechte bestempeld als saai en te zakelijk.

In werkelijkheid is het echter een krachtig medium. Met een doelgerichte strategie kun je op LinkedIn aanzienlijk succes behalen, gezien de focus van het platform op het zakelijke segment.

Een ongeziene kracht voor de zakelijke sector

Door ons beheer van jouw LinkedIn-profiel kun je optimaal profiteren van zakelijk netwerken, je onderscheiden door je expertise te tonen met een “thought leadership strategie”, gerichte B2B-advertenties inzetten, LinkedIn gebruiken voor doeltreffende werving en waardevolle betrokkenheid genereren.

Het platform is zelfs verantwoordelijk voor 277% meer leads voor B2B-bedrijven dan andere sociale media en 80% van de B2B-marketeers ziet LinkedIn als de betrouwbaarste bron voor het werven van nieuwe klanten.

TikTok

Van alle verschillende media platformen is Tiktok het meest opkomend de laatste jaren. Dit zorgt voor veel mogelijke strategieën.

Het heeft een viraal gevoelig algoritme en dat maakt dat je met TikTok het beste resultaat behaalt met trendinspelende content.

Wanneer we het vergelijken met andere verschillende platformen zoals Facebook en Instagram is TikTok relatief minder verzadigd. Dat betekent dat met de juiste strategie, er volop kansen liggen om op te vallen.

Creativiteit en de juiste werkwijze

Als je met TikTok aan de slag gaat, en social media advertising laat uitbesteden door Coppa Marketing, kunnen wij je helpen te groeien, en door middel van creativiteit en de juiste werkwijze je merk te onderscheiden.

Je kunt op TikTok organisch content creëren om een loyale volgersbasis op te bouwen, maar je kunt door middel van adverteren met een social media campagne op TikTok ook je naamsbekendheid om omzet verhogen, wat uiteindelijk weer kan leiden tot meer loyale klanten.

TikTok is dus goed voor meerdere doelstellingen en een zeer effectief middel om je online aanwezigheid te vergroten.

Wij zetten TikTok in voor verschillende doelstellingen. We zorgen voor boeiende en unieke content die inspeelt op de trends van nu.

Pinterest

Deze zou je bijna over het hoofd zien, maar ook Pinterest is een mogelijk social media platform om jouw bedrijf te laten groeien en veel potentiële klanten te realiseren.

Op dit platform kun je gebruikmaken van digitale prikborden, en deze kun je weer delen met anderen. Het dus een virtuele zoekmachine voor ideeën.

Hierbij kun je denken aan interieurtips, recepten, kleding, en ga zo maar door. Er zijn een hoop mensen die, voordat ze een aankoop doen, eerst naar Pinterest gaan voor inspiratie. En daar liggen kansen!

Resultaten met expertise en een duidelijke social media strategie

Het intensief beheren van een Pinterest account kost echter veel moeite en tijd. Dat komt omdat Pinterest enige kennis en ervaring vereist. Als je resultaten wilt halen met Pinterest, dan is Pinterest uitbesteden absoluut een must.

Je bespaart tijd, en met Coppa Marketing haal je ook nog eens een hoop expertise in huis. Wij plaatsen consistent nieuwe pins met het behalen van resultaat als hoofddoel.

Plan een gratis strategiesessie >

Of blijf tevreden met je huidige advertentieresultaten